Počela sezona na Štrandu

Kapije Štranda zvanično su otvorene za novu sezonu, a kako je saopšteno, ulaz se prve dve sedmice neće naplaćivati.
Počela sezona na Štrandu
Foto: 021.rs
Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama biće omogućena elektronska naplata, kojom će se smanjiti gužve na ulazima. 
 
Dnevna karta staje, kao i prethodnih godina, 50 dinara, a deca do sedam godina ne plaćaju ulaz. Sezonske karte bez popusta koštaju 1.350 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150 dinara. U cenu sezonskih ulaznica uračunati su i troškovi izrade karata koje su zaštićene od falsifikovanja. 
 
Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri besplatne ulaznice, a zakupci malih na dve, s tim što i jedni i drugi plaćaju samo troškove izrade od 300 dinara.
 
Radno vreme plaže je od 8 sati do ponoći, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći.
  • Sandra

    07.07.2017 11:23
    Atrakcije za decu
    Sad ili pitanje ili komentar,dvorac na naduvavanje gde se nalazi
  • Pera

    02.05.2017 14:52
    Ispravite me ako grešim, ali nekada je sezona počinjala 15. maja, a prve dve nedelje, što znači do 1. juna, je ulaz bio slobodan. Znači, ako me sećanje ne vara, ovo sa slobodnim ulazom je obmana.
  • Nervirach

    02.05.2017 12:54
    Moram da obrazlozim komentar. Zelenilo je firma koja upropasti sve cega se dotakne. Imali su jato labudova koje je zicalo hranu od kupaca kao atrakciju. nema ih vise. U Varsavi se veverice penju po posetiocima a ovi nisu bili u stanju jedan par labudova, JEDAN PAR da sacuvaju u Dunavskom parku. Naravno, u tom parku je zabranjeno za bicikliste, rolere i pse. A drugo sto na Strandu imaju razradjene lokale koji su im zvrjali prazni ! Kreteni. Svako ko dodje, naravno se proseta, sedne i popije nesto. ALI!! Ko ce im dolaziti ako rasteraju posetioce sa lokalima na pesku? Mada, vi ako ostavite dete u igraonicu a ne na pesak ili da gleda camce na Spicu sa vama nesto nije u redu. Naravno jos jedan vid debilizma je da oni izdaju lokale umesto da oni prodaju pice .Koji idioti vode to Zelenilo! Voleo bih da procitaju komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.