VIDEO: Lepote Fruške gore u dva minuta

Udruženje Fruškać snimilo je spot o Fruškoj gori, s namerom da predstavi njene vrednosti.
Video je realizovan proteklog meseca, a autor je Andrija Kovač. 
 
"Nastao je prvenstveno iz naše želje da prenesemo deo njene lepote i sadržaja, zaintrigiramo i podstaknemo ljude da dođu i da joj se vraćaju, kao i mi. Video sumira naše najdraže i najzanimljivije trenutke na Fruškoj gori u prethodnom periodu i poziva vas da je doživite našim očima. Snimali smo na nekim od najlepših lokacija kao što su pećina Beli Majdan, Ledinačko jezero, livada Kišelez, jezero Moharač, bajk park Bukovac, Neštin, Iriški venac", poručuju aktivisti Fruškaća.
 
 
Oni pozivaju zainteresovane da posete njihov sajt i novu interaktivnu mapu Fruške gore koja, pored prirodnog i istorijskog nasleđa, otkriva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite Fruške gore, sadrži pešačke i biciklističke staze, informiše o tome gde možete da iznajmite bicikl, jašete konje ili uživate u degustacijama domaćih vina.
  • /

    23.06.2017 18:33
    /
    lep materijal ali ekstremno lose izmontiran.
    kadrovi su slozeni bez kontinuiteta

    ove tehnologije do maksimuma mogu sluziti kreativnoj montazi
    cemu sluzi ovakva akademija u gradu kulture?
  • Sremac

    23.06.2017 13:09
    маркеђани i Neka kanda niste nikad u zivotu videli uredjen nacionalni park cim je vama ovo lepo. Djubreta na sve strane, nelegalna seca drva, crkveno izivljavanje .... Ma, divota.
    Fruska Gora bi bila pravi dragulj da se o njoj staraju ljudi sa relevantnim znanjem a ne partijski olos.
  • Nervirach

    23.06.2017 07:13
    Pod nosom vam je i Dunavac. To je dom labudovima, patkicama i capljama. Bilo jedno predivno mesto. Galens upravo unistava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.