Pregovori Spensa sa zakupcima

Posle brojnih inicijativa vlasnika lokala, uprava Spensa je prvi put najavila da bi cena zakupa lokala mogla da bude snižena.
Posle brojnih inicijativa vlasnika lokala, uprava Spensa je prvi put najavila da bi cena zakupa lokala mogla da bude snižena.

Od 200 lokala u tom centru, dvadesetak poslovnih prostora je prazno, a v.d. direktora Spensa Živko Popov kaže da su pregovori sa predstavnicima zakupaca u toku. Po njegovim rečima, najviše žalbi je zbog visoke kirije i nagomilanih dugova i sada se traži model da se dugovanja plate na rate.

Popov je za ''Dnevnik'' izjavio da je Spens voljan da smanji cenu zakupa lokala, ali da dogovor u vezi sa tim ne može da bude na štetu preduzeća, već treba iznaći rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

  • Anonimus

    27.12.2010 13:53
    Privatizacija javnih preduzeća
    Pojedini komentatori pogrešno sagledavaju situaciju i misle da ako se privatizuju javna preduzeća sve da pojeftini. Konkretno u slučaju SPENS-a, ne znam koji bi privatnik tolerisao neplaćanje zakupnine po 6 meseci, inače zakupnina je u proseku ista kao i u drugim tržnim centrima. Na SPENS-u se konstantno bune, ovi što neće da plaćaju svoje račune dok ostali pošteni preduzetnici ćute i rade.
  • Dejan

    07.12.2010 00:59
    Konkurs za sve ili ništa
    Zašto ovi posle 2000-te da dobiju otkaze, a ne ovi pre njih?
    Koji je to kriterijum?
    Ajde svi u Srbiji da dobiju otkaze, pa da svi ponovo konkurišu za posao, a neki pametnjakovići da budu u komisiji za izbor najboljih kadrova!
    Šta je kriterijum?
    Meneažerske sposobnosti? ...i ko će to da procenjuje/vrednuje?
    Najbolji studenti nigde u svetu nisu dobri rukovodioci, jer su uglavnom asocijalni!
    Šta bi bio kriterijum?
    Pripadnost nekoj stranci?
    Rođačke veze?
    Da li si ljubavnik ili ljubavnica ovog ili onog?
  • Jasa

    06.12.2010 23:23
    smesno
    Zivko Popov, Zoran Delic na slici
    http://www.futsalplanet.com/almanac/almanac-02.asp?cluid=181
    Eto kadrova koji nas vode u Evropu. Nekadasnja omladina JUL-a. Stvarno smesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti