MAPA: Kako da se snađete u raskopanom Novom Sadu

Radovi se izvode u velikom broju ulica u Novom Sadu, zbog čega je saobraćaj ovog leta potpuno poremećen.
MAPA: Kako da se snađete u raskopanom Novom Sadu
Foto: 021.rs
Veliki broj autobusa gradskog prevoznika saobraća drugačijim trasama zbog radova, pa su zbunjeni i oni koji saobraćaju automobilima po gradu, ali i oni koji se voze autobusima.
 
U mapi koju je 021 napravio možete videti ulice u kojima se obavljaju radovi, ali i izmene trasa autobuskih linija. 
 
Mapu možete da pogledate OVDE.
  • paha

    24.08.2017 22:54
    mentoli
    koliko malo mozga moras imati u lobanji da iskopas ceo grad u isto vreme i pri tome odugovlacis sa radovima. jos kad znas da radove izvodi firma koja zivi od deranja gradjana i nema veze sa tim da ce grad imati nekakvu korist od toga sto rade ,vec cisto njihova racunica a na stetu nama svima. fuj,dodje ti da zadavis nekoga golim rukama
  • Pogođen

    24.08.2017 10:51
    Liman 1
    Radovi u kampusu idu neverovatno sporim tempom. Nije ni čudo što su predvideli 210 dana kada se u proseku svaki drugi ništa bitno ne dešava. Nekoliko dana se radi onda nekoliko dana stagnacija. Vratih se sa puta početkom avgusta, kružni tokić (mali na uglu Sime Miloševića i Ilije Đurića) je bio u početnim fazama. Danas posle 20 dana još nije gotov! Kada bi strancima ispričali temo ovih radova pitali bi nas da li smo normalni...
    Za Partizansko prosto nemam komentar. Najbolje da je više ni ne koriste kao ulicu već da ostane trajno raskopana, uštedeli bi na kopanju i zatrpavanju.
    Što se ostalih lokacija tiče ne znam ali predpostavljam da je slično, pogotovo ako je još negde put invest dobio posa jer vidim kako rade u kapusu...
    Samo da preživimo ove naprdnjake pa da moža ponovo počenmo da živimo k'o svet...
  • Krug

    24.08.2017 07:32
    Raskopaju, počnu radove i ostave, zatim pređu na drugu lokaciju, počnu i ostave, pa na treću, četvrtu, ..., ponovo se vrate onoj prvoj, nastave par dana i opet ostave, pređu na drugu, treću, .... i tako u krug.
    Privid da se puno, puno, ali jako puno radi i da će građani biti oduševljeni takvim mega zalaganjem vlasti, sve po onome: brže, jače, bolje.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti