Zakupnine na Spensu manje?

Uprava "Spensa" ponudila je svojim zakupcima da otplate dug tako što bi 30 odsto glavnice platili do kraja godine, a ostalo u sledećih šest meseci.
Uprava "Spensa" ponudila je svojim zakupcima da otplate dug tako što bi 30 odsto glavnice platili do kraja godine, a ostalo u sledećih šest meseci. Vršilac dužnosti direktora ove firme, Živko Popov, kaže da su zakupcima otpisali kamatu na dug.

On dodaje da su spremni i da smanje zakupninu za deset do dvadeset odsto. "Što se tiče smanjenja cene zakupa, zakupci su izneli neke nerealne predloge da im smanjimo zakup za 50 odsto. O tome ne vredi ni pričati. To je verovatno samo njihov pokušaj, jer su svesni da od toga nema ništa", objašnjava Popov.

Jedan od uslova da se zakupnine lokala na Spensu smanje bio je da se smanji broj zaposlenih u ovom preduzeću. Radnici koji su ispunili uslov za penziju, trebalo bi do kraja nedelje da se izjasne da li prihvataju stimulativni program koji im nudi Spens.

Popov očekuje da će se za ovaj program prijaviti oko 60 ljudi. Spens potražuje 160 miliona dinara, od čega deo duga pripada sportskim klubovima.

  • Jo

    22.12.2010 19:52
    Pa naravno
    Pa naravno da je predlog nerealan jer si ti kao vrstan " zaštitar na radu " to ekonomski preračunao.Zato verovatno i imate pola lokala prazno i koje ne možete pola godine da izdate u zakup.Ja znam da je bolno ali moraš da prevališ preko usta jednu prostu rečenicu.Ima nas puno polovina mora napolje jer nema para za sve.Počećemo od dece,svastika,snaja,kumova i kad to završimo cena će biti 50% niža ili će i druga polovina na biro a spens pod ključ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti