Otvoren klub za podršku osobama sa HIV-om

U Novom Sadu je otvoren Klub za podršku osobama koje žive sa HIV-om i AIDS-om.

U Novom Sadu je otvoren Klub za podršku osobama koje žive sa HIV-om i AIDS-om. U klubu će osobe sa HIV-om moći da dobiju razne savete od stručnjaka, ali i da dovedu svoje porodice i prijatelje na druženje i sastanke.

Radno vreme kluba je nedeljom i ponedeljkom od 16 do 21 sat, a u zavisnosti od interesovanja, ti termini će biti korigovani, najavljuje predsednik Omladine Jazasa Novi Sad Vukašin Grozdanović.

U klubu će biti angažovani psiholog, socijalni radnik, lekar opšte prakse i drugi stručnjaci koji će pružiti kompletnu podršku obolelima i njihovim porodicama.

U Omladini Jazasa Novi Sad, koja je jedan od glavnih realizatora projekta, kažu da adresa Kluba za podršku osobama koji žive sa HIV-om i AIDS-om nije dostupna široj javnosti iz razumljivih razloga, ali da zainteresovani za aktivnosti kluba sve informacije mogu dobiti telefonom 021/454-514, mejlom (novi.sad@jazas.rs) ili u Klinici za infektivne bolesti, gde i inače odlaze po terapije i savete.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti