Aleksandar Kiralj novi član Gradskog veća

Za novog člana Gradskog veća zaduženog za zdravstvo danas je izabran upravnik Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju, Aleksandar Kiralj.

Za novog člana Gradskog veća zaduženog za zdravstvo danas je izabran upravnik Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju, Aleksandar Kiralj.

Na tajnom glasanju u Skupštini grada, Kiralj je dobio 76 glasova odbornika vladajuće koalicije, dok je opozicija napustila salu tokom glasanja. On će na mestu člana Gradskog veća zameniti Aleksandru Novakov Mikić koja je prošle sedmice podnela ostavku na tu poziciju, kao i na poziciju upravnice Betanije. Gradonačelnik, Igor Pavličić, zahvalio joj se na dosadašnjem radu, ne obrazlažući razloge.

"Žao mi je što je došlo do ostavke, ali život ide dalje i to je nešto što je u politici normalna stvar. Za njenog naslednika sam predložio Kiralja, do danas odbornika u Skupštini grada, a inače je i bio predsednik Saveta za zdravstvenu zaštitu i društvenu brigu o deci", kaže Pavličić. Kiralja je na odborničkom mestu zamenio Dalibor Rožić iz Demokratske stranke.

Pred odbornicima se našlo još dvadesetak tačaka dnevnog reda, u kojima su usvojili odluku o kućnom redu, zamenili nekoliko članova upravnih i nadzornih odbora i promenili regulacioni plan Bloka osam u Petrovaradinu. Na dnevnom redu su se našli i programi poslovanja ustanova kulture čiji je osnivač Novi Sad, koje ove godine imaju budžet za 30% veći od prethodnog.

  • Novosadjanka ...

    29.01.2011 20:47
    Dr.Novakov je cini mi se dovoljno mladja da dostigne i prestigne tih 20 radova dok stigne u godine Dr. Milosavljevica.Ne cini vam se?
  • Profesor Jakov

    29.01.2011 13:02
    @ nije stanje nego s*anje

    To su vam evropski standardi ...

  • sa strane pacijenta

    29.01.2011 11:23
    nije stanje nego s*anje
    nazalost izbor nije nas nego nas Tomicin sistem reketira koga mozemo dibrati za izabranog lekara

    drugo ajde da vidimo i cinjenicu koliko je kome dostupno i dozvoljeno (necemo se segaciti pa se praviti nevesti da kao ne znamo kako se pise rad i ko moze i sme da pise i salje radove) da posalje rad ako nema odgovarajucu cagu na njemu
    ciji se radovi proslede ciji nestanu ciji odjednom preimenovani i sa drugim autorima osvanu negde ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti