U ponedeljak na Štrandu prikupljanje novca za lečenje Anamarije Brašnjo

"Humani ponedeljak" na Štrandu sutra, 23. jula biće posvećen prikupljanju novca za lečenje male Anamarije Brašnjo koja boluje od autizma.
U ponedeljak na Štrandu prikupljanje novca za lečenje Anamarije Brašnjo
Foto: 021
Ovoj osamnaestogodišnjoj devojci iz Novog Sada potrebne su dodatne terapije logopeda i defektologa. Kako porodica nije u materijalnoj mogućnosti da joj to obezbedi i ovog puta potrebna je pomoć Novosađana. 
 
Svi koji posete gradsku plažu u ponedeljak novac će moći da doniraju u kutije koje će, kao i svakog ponedeljka, biti postavljene pored svakog ulaza na Štrand. 
  • ??

    23.07.2018 07:13
    Pre nego sto trazite novac za privatno lecenje, dajte anamnezu, klinicku sliku, a po mogucnosti finansijko stanje porodice tek da se zna sa cime imamo posla. Autizam nije ni retka ni smrtonosna bolest tako da ne znam po cemu je ovaj slucaj specifican da zahtwva poseban i skuplji medicinski tretman.
  • @Lala

    22.07.2018 13:55
    Ima, ali posvećuju pažnju detetu bukvalno 15 min. nedeljno. Zato deca sa autizmom moraju kod privatnika.
  • lala

    22.07.2018 13:07
    ?
    Zar u drzavnim ustanovama nema logopena i defektolaoga da se obezbede za lecenje deteta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti