U utorak zvanično otvaranje suvenirnice na keju

Ambasadorka SAD-a u Srbiji Meri Burs Vorlik i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić svečano će u utorak otvoriti Turistički informativni centar na obali Dunava.
Ambasadorka SAD-a u Srbiji Meri Burs Vorlik i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić svečano će u utorak otvoriti Turistički informativni centar na obali Dunava. USAID je u okviru projekta "Oživljavanje obale Dunava" platio 90.000 dolara za otvaranje ovog centra i postavljanje tabli sa informacijama na objektima i lokacijama od turističkog značaja u Novom Sadu.

Prodavnica suvenira je preko puta Doma vojske na Beogradskom keju i zvanično radi već mesec dana. Zbog nedostatka ljudstva, ali i finansijskih problema TONS-a, suvenirnica je proradila uz pomoć Udruženja zanatlija Novog Sada, čije se rukotvorine prodaju u ovom objektu. U ponudi će takođe biti mape i brošure.

Suvenirnica je izgrađena prošle godine, otvaranje je prethodno bilo najavljeno za kraj septembra prošle godine, pa je pomerano za proleće. Planirano je da suvenirnica radi u periodu kada putnički brodovi najčešće pristaju i zadržavaju se u Novom Sadu, od aprila do oktobra.

  • Zabrinuta

    04.07.2011 16:31
    ..............................
    Najgore od svega je to što komentarišu samo zajedljivi hejteri kojima sve smeta i ništa im ne odgovara, pogotovo ono što je novo i kreativno! Pa šta bi vama ljudi bilo lepo na keju? Drvena kućica? Pa još ako može i sa kiblom? Jeste vi nekad videli savremenu svetsku arhitekturu? To što ne putujete nije opravdanje za neznanje. Umesto što internet koristite za pljuvanje po drugima, bolje da ga koristite za edukaciju.
  • Синиша

    04.07.2011 07:09
    Амбасадорка САД отвара сувенирницу за коју је USAid доделио средства!?
    А, што нису доделили бесповратна средства за изградњз бар једног моста? Па, три моста су срушили!
    Мајмунска власт.
  • N.Sad

    04.07.2011 06:21
    Svaka cast Nenade na komentaru!!! Ovde ce biti zaposleno jedan ili dva radnika!!! ugledajte se na Indjiju i otvarajte fabrike da imamo gde da se zaposlimo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti