Fjučers teniski turnir u Novom Sadu

Na terenima Sportskog kluba "Meridiana" održava se ATP turnir u tenisu "Futures Novi Sad".
Na terenima Sportskog kluba "Meridiana" održava se ATP turnir u tenisu "Futures Novi Sad". U glavnom žrebu se takmiči 64 tenisera iz trideset zemalja, a nagradni fond iznosi 10.000 evra. Direktor turnira, Milan Čović, zadovoljan je odzivom stranih igrača, s obzirom na finansijske poteškoće pri organizovanju ovakvog turnira u Srbiji.

"Izuzetno je bilo teško organizovati ovakvu vrstu turnira, jer su finansijski momenti u Srbiji, kao i u svetu, vrlo nepovoljni. Mi smo sredstva obezbedili iz sopstvenog budžeta, iz donacija klubu, a mnogo nam je pomogao i Teniski savez Srbije. Ovo je jedan maksimalno neprofitabilan turnir, neka vrsta reklame za klub, gde smo uspeli da okupimo i one igrače koji se nalaze među 250 najboljih u svetu", kaže Čović.

Turnir organizuje Sportski klub "Meridiana" u saradnji sa Teniskim savezom Srbije, a traje do 30. avgusta.

  • Bombona

    24.08.2011 21:53
    ZNAMO SE
    U ugovoru izmedju grada i kluba koji je u izradi i bice ozvanicen do kraja godine jasno stoji tacka kojom se Sportski centar obavezuje da ustupi termine gradu SAMO ONDA KAD TO RASPORED I USLOVI RADA KLUBA DOPUSTAJU(kad nema vec neko zakazano ili nije kupljen termin od strane drugih musterija) a zauzvrat je grad vec podneo izmenu plana i ovo do kraja godine postaje apsolutno legitiman objekat po svakoj zakonskoj tacki..Toliko iz pouzdanih izvora
  • Hm

    24.08.2011 19:33
    Zar ovo nije mesto za OŠ?
    Zašto grad već nije preuzeo ovaj objekat i zabranio pristup sadašnjem vlasniku pristup u prečniku od 1 kilometar? Čini mi se da je grad sve nesposobniji i nesposobniji. Jel radi neko uopšte u gradskoj upravi ili se gradonačelnik pojavi pred kamerama dvonedeljno - čisto da se javi da je tamo?
  • Ahaaaaaaaa

    24.08.2011 11:35
    Sad mi je jasno! To su počeci kako da PRIVREMENI objekat postane STALAN! Znači ti iz Meridijane idu tim putem....lukavo, lukavo! A mislim da su se obavezali da će bez naknade ustupati povremeno sportske objekte. Kome i kada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti