Bajatović ostaje u Srbijagasu

Poslanik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je da će se, posle objavljivanja odluke Ustavnog suda o duplim funkcijama, odlučiti da zadrži funkciju u tom preduzeću.

Poslanik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je da će se, posle objavljivanja odluke Ustavnog suda o duplim funkcijama, odlučiti da zadrži funkciju u tom preduzeću.

"Previše sam posla počeo u 'Srbijagasu' da bih se sada odlučio za nešto drugo. Logično je da ostanem u Srbijagasu", rekao je Bajatović. Dodao je da će njegov izbor biti ozvaničen nakon što odluka Ustavnog suda o duplim funkcijama bude objavljena u "Službenom glasniku".

Bajatović je inače i član Upravnog odbora rusko-srpskog preduzeća "Jugoros gas". U "Službenom glasniku" bi uskoro trebalo da bude objavljena odluka Ustavnog suda prema kojoj funkcioneri nemaju pravo da akumuliraju funkcije.

  • 13.06.2014 11:51
    Anti- spram
    anti-spram zaštita sada funcioniše. Hvala
  • 13.06.2014 11:50
    Srbijagas
    Dok je Bajatović na čelu Srbijagasa, ja ne verujem u najavljene reforme i konsolidaciju Javnih preduzeća.
    Srbijagas je rak rana i pitanje svih pitanja Javnih preduzeća.
    Dok je on na čelu Srbijagasa, građani Srbije će grcati u dugovima Srbijagasa.
  • Gillan

    08.09.2011 13:58
    U svakom svinjcu krmci najbolje prolaze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti