Radnike Unihemkoma nisu puštali u firmu

Deo zaposlenih u preduzeću "Unihemkom" juče ujutru dočekala je zaključana kapija, a portir je imao nalog da ih ne pušta u zgradu.

Deo zaposlenih u preduzeću "Unihemkom" juče ujutru dočekala je zaključana kapija, a portir je imao nalog da ih ne pušta u zgradu.

Nakon što su nekoliko sati proveli ispred kapije, radnicima je ipak dozvoljeno da uđu u preduzeće. Radi se o dvadesetak zaposlenih u odeljenju magacina lekova, koji nisu dobili nikakvo objašnjenje za ovakav postupak.

Predsednica sindikata u ovoj firmi, Slavojka Pjanović, kaže da nije jasno zbog čega rukovodstvo tretira zaposlene na ovakav način, a prema njenim rečima, poslodavac radnicima duguje plate od marta, kao i putne troškove od novembra prošle godine. Novinari nisu uspeli da od nadležnih u ovoj firmi saznaju razloge za ovakvu situaciju.

Komentari 120

  • Anonimus

    21.11.2012 12:32
    Malo objasnjenje
    Nazalost,obaj komentar verovatno nece biti procitan,ali,postoji mala rupa u nasem zakonodavstvu koju pojedinci obilato koriste. Zaista je moguce registrovati novu firmu i poceti sve ispocetka,od nule,a dugovi stare ostaju. Ne kazem da je jovovic uzeo taj novac za sebe,svakako je to nemoguce,ali,sama cinjenica da i dalje radi i normalno zivi pored svega je porazavajuca sama za sebe. Mnogo elemenata krivicnog dela u celom slucaju,ali,kao sto vidimo niko ne reaguje. Nazalost...
  • novi sad

    28.06.2012 12:32
    stecaj
    Unihemkom je od danas u stecaju, pa vidjecemo
  • 01.03.2012 08:12
    HM.....
    Zao mi je sto sam ista komentarisala,iako sam rekla istinu,vrlo kratko....posledice i sankcije su vec u toku.....Sta da kazem-ne vredi!
    Lidija ex Jovovic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti