Dragojlović najbolji na takmičenju u besedništvu

Pobednik prestižnog takmičenja u besedništvu, koje organizuje Privredna akademija u Novom Sadu je student četvrte godine prava Joko Dragojlović.
Pobednik prestižnog takmičenja u besedništvu, koje organizuje Privredna akademija u Novom Sadu je student četvrte godine prava Joko Dragojlović.

Predsednik žirija, profesor Marko Carić, istakao je da je pobednik imao izuzetno ubedljiv nastup i da ga je od ostalih takmičara izdvojila i odlična obrada teme.

"Izuzetno je važno da se studenti oprobaju u retorici. Ovo takmičenje je veoma korisno i da se studenti oslobode od treme i da im bude dobar podstrek u njihovom daljem školovanju i opredeljenju", naglašava Carić.

Cilj održavanja takmičenja bio je da se mladim ljudima ukaže na neophodnost uverljive verbalne komunikacije koju nameće savremeni život.

  • Teodosije III

    09.12.2011 07:05
    Takmicenja u govornistvu su takmicenja u glumi. Spremis unapred govor i izrecitujes ga. Prava vezba za verbalnu komunikaciju su takmicenja u debati, jer takmicari neznaju unapred temu i moraju i da razmisljaju da bi suprotstavili argumente protivmickoj ekipi. Ovako to je samo glumacka vezba!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti