Vandali uništili rampu za invalide

Nepoznati vandali uništili su podiznu platformu za osobe sa invaliditetom, samo tri dana nakon otvaranja renovinare šalter sale u Glavnoj pošti.
Nepoznati vandali uništili su podiznu platformu za osobe sa invaliditetom, samo tri dana nakon otvaranja renovinare šalter sale u Glavnoj pošti.

Rampa je postavljena kako bi ovi ljudi mogli da imaju lakši pristup šalter sali, ali bezrazložnim razvaljivanjem je postala neupotrebljiva.

Ovaj vandalski čin Pošta je prijavila policiji, ali i isporučiocu rampe, koji je obećao da će je popraviti posle praznika.

  • Max

    30.12.2011 15:16
    opet ja
    Majo

    http://www.youtube.com/watch?v=lGqS8-h1F9s
  • Mina

    30.12.2011 15:05
    Odgovor Maxu
    Max, najgore je donositi sud o nečemu, a nemati dovoljno informacija. Postavljanje pokretne platforme je bilo jedino tehničko rešenje, s obzirom da Zavod za urbanizam nije dao građevinsku dozvolu za betoniranje prilaza, jer bi se on našao na javnoj površini. A o onoj kategoriji mrzitelja i uništitelja svega pozitivnog čak ni ne vredi govoriti, jednostavno država raspolaže mehanizmima kojima bi mogla da sankcioniše takvo ponašanje (sudstvo, policija),obrazovnim sistemom i medijima putem kojih bi mogla da formira i promoviže pozitivne vrenosti, pa ništa od toga ne čini...
  • S

    30.12.2011 14:26
    PA GDE SU KAMERE ,POSTA JE VAZNA USTANOVA I TREBALA BI DA BUDE POKRIVENA VIDEO NADZOROM,PLACAMO GA,....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti