Uklonjena deponija na Novom naselju

Divlja deponija, koja se nalazila između zgrada na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, konačno je uklonjena.  
Divlja deponija, koja se nalazila između zgrada na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, konačno je uklonjena.

S obzirom na to da je ovaj prostor između blokova zgrada odlukom grada od pre dve godine pretvoren u park, komunalna inspekcija nije imala nadležnost da naloži njeno čišćenje. Firma koja je zadužena za održavanje parkova je "Gradsko zelenilo", a portparol ovog preduzeća, Ivan Nožinić, potvrđuje za 021 da je zaista reč o parku.

"Dvorište između zgrada između Bulevara Slobodana Jovanovića i škole "Prva vojvođanska brigada" je odlukom grada pretvoreno u park. Naše preduzeće, shodno toj odluci, redovno radi na održavanju", naglašava Nožinić.

On dodaje da su radnici "Zelenila" utvrdili da je u ovom parku neko pokušao da iseče lipu, tako da će u narednih nekoliko dana ona biti uklonjena, jer će se osušiti.

  • Telepcanka

    17.03.2010 06:37
    Uklonjena jos jedna deponija
    U nedelju popodne uklonjenja je jos jedna deponija, na Telepu, i to ne zaslugom Cistoce ili komunalne inspekcije. Vise od godinu dana smo ih molili da uklone kontejnere sa zelene povrsine i proslog meseca su to konacno ucinili, kad je MZ Nikola Tesla intervenisala, ali je ostalo rasuto djubre u slojevima, negde debelim i po 10 cm. Pa, da ne mucimo ljude vise, moja porodica je OPET krenula da pokupi zaostalo djubre. Posle pet ipo sati rada, kad smo pokupili i poslednji pikavac, odlucili smo da se nasalimo - interno smo se opkladili koliko ce trebati dok ne pocnu da ponovo gomilaju djubre. Omasili smo za dan - danas je drugi dan od ciscenja i jutros je pronadjena prva kesa sa djubretom.
    Dragi probrani, koji mesate lipu sa kontejnerom, puno vam hvala.
    Zahvalnice i javnim preduzecima - da nije vas nikada ne bi saznali koliko ljudima stvarno nije stalo da li zive na djubristu
  • dragan

    16.03.2010 16:52
    smeće
    konačno da neko nešto pametno uradi u ovom gradu.mada smo još uvek bolji od beograda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti