Od nedelje prolećni red vožnje

Gradski prevoznik će od nedelje, 1. aprila, na svim gradskim i prigradskim linijama voziti po prolećnom redu vožnje.
Gradski prevoznik će od nedelje, 1. aprila, na svim gradskim i prigradskim linijama voziti po prolećnom redu vožnje.

U GSP-u navode da neće biti većih izmena u redu vožnje, sem u nekoliko linija. Prema novom rasporedu, za Beočin će pored uobičajenih vozila, saobraćati i minibusevi, dok je najveća izmena ukidanje linije broj 70 koja je vozila od Železničke stanice do Instituta u Kamenici.

Zbog toga će biti pojačana linija 11 koja pokriva polovinu trase ukinutog polaska, a u krug Instituta će po potrebi ulaziti pojedini kamenički autobusi.

  • 30.03.2012 11:22
    nema u planu ni u celoj 2012.g.povezati Somborski
    a kada su dobijane dozvole za gradnju stambenih i poslovnih zgrada na Somborskom bulevaru, debelo su plaćani koje kakvi komunalni izdaci, pa gradjani kroz cenu kvadrata to uplaćivali, a sad kad bi trebali da se povežu Limani sa Delom Novog naselja i Detelinare, treba minimum 30 minuta da se voze do odredišta, dok bi uredjenom linijom da je uvedena stizala za desetak minuta. Ali zato iz drugih pravaca voze 3 do 5 linija na ta odredišta.Što npr.9.ne menja trasu??? Neka ne ide Futoškim putem kad toliko lija tuda vozi.
  • Gašpar

    29.03.2012 18:54
    šio mi ga đura
    Nikakvih promena neće biti, jedino će se ispreturati polasci na svim linijama.
  • 29.03.2012 18:28
    A šta je sa Telepom i Somborskim bulevarom, postoje stajališta, ali ništa od autobuske linije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti