Sređuje se asfalt u Cara Dušana

U naredne dve nedelje, tačnije do 13. aprila JKP "Put" će završiti rekonstrukciju Ulice Cara Dušana, jedne od najfrekventnijih ulica u Novom Sadu.

U naredne dve nedelje, tačnije do 13. aprila JKP "Put" će završiti rekonstrukciju Ulice Cara Dušana, jedne od najfrekventnijih ulica u Novom Sadu.

Tokom presvlačenja asfalta saobraćaj se obavlja dvosmerno jednom kolovoznom trakom, pa se vozačima preporučuje da koriste Bulevar Evrope i druge ulice kako bi izbegli gužvu. U prvoj fazi radova uklanja se stari asfaltni sloj, a ukoliko bude potrebno menjaće se i noseći sloj kolovoza. Novi asfalt koji bude postavljen biće debljine pet centimetara.

Ova ulica dužine je 1.200 metara i zbog velike ekspanzije infrastrukture u poslednjih desetak godina u više navrata je prekopavana zbog izrade podzemnih instalacija i priključaka, a što je dovelo do velikih oštećenja. Zato su radovi na sanaciji kolovoza bili parcijalni, dok bi trenutni trebalo na duži rok da reše ovaj putni pravac.

  • Booster

    31.03.2012 22:30
    Neke ulice se preuredjuju po nekoliko puta, ok znam, frekventna je ulica ali sta se desava sa nekim manjim ulicama u kojima je sve razruseno, ne mogu ni pesaci da se krecu kako Bog zapoveda a ne automobili. Konkretno jedina ulica na novoj Detelinari koja nije sredjena Joakima Vujica, ne znam sta planiraju tj.sta cekaju vise. Poceli su crkvu tu da prave,pa onda neke pomocne prostorije ,nista zavrseno sve zaraslo,nema rasvete, lopovima raj, malo-malo pa neko napadnut, a o razbijenim autima vise i ne pricamo to je postalo normalno.
  • 30.03.2012 12:25
    Da pojasnim
    Pre godinu, dve su radjene pešačke staze, kolovoz nije uopšte diran. Bio je u katastrofalnom stanju, zakrpa do zakrpe.

  • pitanje

    30.03.2012 07:56
    nije mi jasno
    imam ogroman upitnik iznad glave, ulica je radjena pre mozda godinu dana, nista joj nije falilo, ljudi znate i sami, nismo valjda toliko senilni svi od reda...sto sad opet? nije dat odgovor u clanku....nije mi jasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti