Besplatni kursevi jezika za novosadske osnovnoškolce

Otvoren je konkurs za prijem literarnih radova na stranim jezicima za učenike novosadskih osnovnih škola, a tri najbolja rada biće nagrađena besplatnim kursom jezika po izboru.

Škola stranih jezika "Hello" otvorila je konkurs za prijem literarnih radova za učenike osnovnih škola u Novom Sadu, a tri najbolja rada biće nagrađena besplatnim kursom jezika po izboru.

Radovi se pišu na slobodnu temu i mogu biti na engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom i španskom jeziku. Konkurs traje do 20. juna, a radovi se mogu poslati poštom na adresu škole (Svetojovanska 8, Novi Sad i 23. oktobra, Sremska Kamenica) ili doneti lično, svakim radnim danom od 15 do 20h.

Profesorski tim škole će ocenjivati prispele radove i odabrati tri najbolja, dok će objavljivanje imena najuspešnijih i uručenje nagrada biti na završnoj predstavi polaznika škole 23. juna u amfiteatru Spensa od 11h. Prvoplasirani učenik dobija tromesečni kurs jezika po izboru, drugoplasirani dvomesečni, a trećeplasirani učesnik osvaja kurs u trajanju od mesec dana. Svi učesnici konkursa će takođe biti nagrađeni popustom od 50% za letnji kurs jezika i 10% za kurs jezika po izboru, koji mogu iskoristiti tokom školske 2012/2013. godine.

Više informacija može se dobiti i na brojeve telefona: 021/66-13-518, 462-684 i 064/156-89-62.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti