Odabrani finalisti festivala Cantat talenti

Na audiciji za festival Cantat talenti odabrano je 10 finalista koji će se takmičiti tokom festivala, od 21. do 25. avgusta, kada će biti izabran pobednik.

Na audiciji za festival Cantat talenti odabrano je 10 finalista koji će se takmičiti tokom festivala, od 21. do 25. avgusta, kada će biti izabran pobednik.

"Pobednik festivala Cantat talenti, pored prilike da ode u Brisel na nedelju dana, dobiće i mogućnost da snimi svoju autorsku pesmu oko koje će mu pomoći vrhunski tim umetnika", rekla je za Radio 021 portparolka Festivala Teodora Bojović.

Na audiciji održanoj u Radio kafeu bilo je 50 učesnika. "Ovo takmičenje mi je preporučila moja profesorica solo pevanja i rekla mi je da je u pitanju jedna veoma ozbiljna organizacija. Ona zna da ja volim da pevam i možda je ovo prava prilika da izađem iz anonimnosti", rekla nam je jedna učesnica.

Međunarodna nedelja horskog pevanja "Cantat Novi Sad" i ove godine imaće bogat muzički program na više lokacija širom Novog Sada, a zvezda festivala biće Aleksandar Ribak (Alexander Rybak), norveški pevač ruskog porekla koji se proslavio širom sveta svojom pobedom na Evroviziji 2009. godine. Organizatori očekuju još veću posećenost nego predhodne godine kada je najzapaženija gošća bila francuska pevačica ZAZ - Izabel Žofrua (Isabelle Geffroy).

Jučerašnja audicija za talente organizovana je u saradnji sa Radijom 021.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti