Novi konkurs za pripravnike

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić raspisao je Javni poziv poslodavcima za stručno osposobljavanje i zapošljavanje pripravnika na teritoriji Novog Sada.
Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić raspisao je Javni poziv poslodavcima za stručno osposobljavanje i zapošljavanje pripravnika na teritoriji Novog Sada.

Konkurs podrazumeva regrutovanje kadrova sa visokom stručnom spremom u trajanju od godinu dana. Grad je obezbedio devet miliona dinara u te svrhe, za 25 pripravnika, a za vreme trajanja njihovog stručnog osposobljavanja poslodavac ostvaruje pravo na mesečni iznos finansijskih sredstava po pripravniku od 28.952 dinara u bruto iznosu. Javni poziv će biti objavljen danas na sajtu Grada, na stranici www.novisad.rs, kao i u časopisu "Poslovi" Nacionalne službe za zapošljavanje, a biće otvoren do 17. aprila.

Dodatne informacije zainteresovani poslodavci i nezaposleni mogu da dobiju u Gradskoj upravi za privredu u Rumenačkoj ulici broj 110a, u kancelarija broj 7, ili putem telefona na brojeve 452-414 i 66-14-085.

  • sosa

    08.04.2010 06:52
    S obzirom da se slažem sa tvojim konstatacijama, dolazim do zaključka da nije ON jedini koji treba da bude "bivši"...
  • 07.04.2010 09:06
    @ Sosa
    Nažalost jeste, još uvek Gradonačelnik ;((( Ističem, ono "nažalost" jer se g. Pavličić bavi gotovo svim i svačim, samo nažalost ne svojim poslom, onim za šta su ga gradjani našeg grada izabrali.Putevi nam puni rupa,ulice prljave,kante neispražnjene,djubre se preliva iz istih,o gradskom zelenilu što je nekada bilo na ponos i diku svima nama novosadjanima,neću ni da trošim reči,gradske inspekcije u totalnom haosu, dezorganizaciji,kome još pada na pamet zimska služba :)))...a gosi n Gradonačelnik udario po jeftinom populizmu.
  • sosa

    07.04.2010 07:57
    On je još uvek i Gradonačelnik?! cccccc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti