Manje saobraćajnih prekršaja nego lane

U Novom Sadu je od početka godine napravljeno preko 20 hiljada saobraćajnih prekršaja.
U Novom Sadu je od početka godine napravljeno preko 20 hiljada saobraćajnih prekršaja. Prema rečima načelnika saobraćajne policije, Milovana Glođovića, policija je zbog različitih prekršaja iz saobraćaja isključila preko hiljadu vozača.

"Poredeći ove podatke u odnosu na prethodnu godinu, manja je količina otkrivenih prekršaja, ali to je rezultat promena učesnika u saobraćaju, odnosno promena njihovog odnosa prema propisima", kaže Glođović.

On ističe da je postojao problem sa informacionim sistemom koji se koristi za ažuriranje podataka, pa je policija napravila statistiku tek krajem februara.

  • srdjan

    29.04.2010 07:28
    Glođević bolje da se bavi edukacijom njegovih saobraćajaca ,nego statistikom (za koju je dokazano da je djavolje igralište). Juče umalo ne pregazih saobraćajca koji je iskočio ispred mene u skroz levu traku Bulevara Oslobođenja, samo da bi zaustavio balvana iza mene koji je vozio i telefonirao. Srećom, vozim novi auto pa sam zakočio. A policajac je bio na motoru, mogao je samo da isti startuje i na bezbednom mestu zaustavi pričača mobilnim. Ali ne...ovako je on dokazao da je glavni baja na cesti....more....kud nemam Yuga pa da sam ga oplevio malo ispod kolena.....
  • sosa

    29.04.2010 06:54
    Ali se, nazalost, i dalje policajci mogu podmititi, i dalje im mozete dati pare da vam ne bi pisali kaznu, i dalje neko moze da krsi propise ako ima para.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti