Bara, smeće i žabe na mestu kuće (Foto)

Na uglu ulice Stevana Musića i Bulevara Cara Lazara, na mestu nedavno srušene kuće, nalazi se gomila smeća i vode.
Na uglu ulice Stevana Musića i Bulevara Cara Lazara, na mestu nedavno srušene kuće, nalazi se gomila smeća i vode. Glavni komunalni inspektor, Srđan Jakovljev, kaže za Radio 021 da je investitor imao potrebne dozvole za rušenje kuće ali je kažnjen zbog prljanja javne površine.


"Razgovarali smo sa kolegama iz Građevinske inspekcije koji će izaći na teren i naložiti investitoru da obezbedi plac, jer taj prostor neprimereno izgleda, s obzirom da je prosto ispunjen vodom i smećem", navodi Jakovljev.

On dodaje da dok ne počne gradnja objekta na tom mestu, plac je u nadležnosti Građevinske inspekcije.

 

  • heh

    14.06.2010 11:40
    Igoru se ne dopada prizor kad izađe na terasu... Kanda je rešenje da Igora seljakamo svake nedelje u drugi kraj grada, očas posla bi se rešio problem smeća!
  • Hajde

    14.06.2010 11:07
    I drugi delovi bi ...
    Hajde da se ista pravila primene i na ostale delove grada gde gradonačelnik ne pije kafu, ali smeće i polusrušeni objekti stoje :)
  • komsiluk

    14.06.2010 10:26
    e
    ovo opisano nije javna povrsina...na toj povrsini ce da nikne vrlo skoro velelpni objekat...tako da je ocito problem dok se ne ogradi gradiliste...a sto bi se ogradjivalo gradiliste kada su stanovi vec prodati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti