U Stevana Musića smeće i bara do daljnjeg

U Stevana Musića broj 20, na mestu nedavno srušene kuće, još uvek se nalazi dosta vode i smeća.
U Stevana Musića broj 20, na mestu nedavno srušene kuće, još uvek se nalazi dosta vode i smeća. Načelnica Građevinske inspekcije Slavica Lazov kaže da investitor još uvek nije najavio kada će započeti pripremne radove, iako je Zavod za urbanizam za to izdao dozvolu.

"Tek osam dana nakon prijavljivanja izvođenja radova Građevinskoj inspekciji i Zavodu za urbanizam investitor može da počne sa radovima. Verovatno će u tim pripremnim radovima objekat, odnosno plac biti ograđen", tvrdi Lazov.

Ona dodaje da građevinska dozvola za ostatak gradnje još nije izdata. Komunalna inspekcija kaznila je investitora za prljanje javne površine, ali nije poznat tačan datum kada će ta ista lokacija biti očišćena od smeća, vode, i žaba.
  • lala

    28.06.2010 07:12
    majstor
    Dakle nije ovo nista novo . prvu lamelu u istoj ulici isti preduzimac izgradio je bez da dozvole pa ju tek onda pribavio , a drugu u kojoj stanuje i gradonacelnik sagradio je usavsi u prethodnu lamelu pa zgrada ne moze dobiti upotrebnu dozvolu. Samo jos mala digresija zasto li je gorela kuca br 18 koja je izmedju iszgradjene i neizgradjene parcele?
  • Ekolog

    27.06.2010 21:50
    Slika prilika
    Ovo mesto je slika prilika zemlje.
    Preko puta je studentski grad, fakulteti, naša inteligencija. Stevana Musića ulica je "centar", deo najpoželjnijeg kvarta za živeti u Novom Sadu. Mogu oni njemu pisati kazne do sledeće godine, tajkun je to, ima on para za bacanje. Loš utisak koji se ostavlja o nama Novosadjanima i Srbima, nema cenu.
  • ja

    27.06.2010 19:35
    eh
    da isti projektant i isti investitor...ustvari jedna te ista osoba..kao sto vidite ygrada jos nije pocela ni da se gradi a svi stanovi u istoj su prodati..cena prava sitnica..cirke 2000 eura..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.