FOTO: Novosadski slalom - koje ulice zaobilaziti

Radovi trenutno ometaju redovan saobraćaj u velikom broju ulica u Novom Sadu.

Radovi trenutno ometaju redovan saobraćaj u velikom broju ulica u Novom Sadu.

U Partizanskoj ulici saobraćaj se odvija u dve trake za oba smera.

Radovi na ovoj raskrsnici proširuju se i na Sentandrejski put gde su zatvorene četiri trake, što značajno otežava saobraćaj u ovom delu grada i stvara velike gužve.

Saobraćaj u ovom delu grada opterećuju i radovi na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, gde se na samoj sredini raskrsnice nalazi velika ograđena rupa, koju brojni automobili, kamioni i autobusi moraju da zaobilaze.

Jedan deo Vršačke ulice je potpuno zatvoren, a planirano je da se ti radovi prošire sve do Bulevara Evrope.

Ovi radovi će značajno uticati na saobraćaj na Futoškom putu, gde je već sada zatvorena jedna saobraćajna traka iz pravca Futoga.

Narandžaste trake i bageri mogu se sresti i na uglu Futoške ulice i Bulevara oslobođenja, gde je zbog radova na trotoaru zatvorena jedna saobraćajna traka.

Radovi su trenutno i od Policijske uprave do Socijalnog.

Ulica Vojvode Bojovića je u potpunosti zatvorena.

Radovi se iz ove ulice nastavljaju i u Jovana Popovića u kojoj je zatvorena jedna traka.

U ulici Petra Drapšina bageri su počeli da kopaju, pa je i ova ulica neprohodna za automobile.

Nedaleko odatle, tek što je završeno uređenje slepog kraja Železničke ulice, počeli su radovi na raskrsnici te ulice sa Laze Kostića i Sremskom.

Ovde je poseban problem to što nema staza za prolaz pešaka, što najviše pogađa roditelje sa bebama u kolicima.

To ne znači kraj radova u ovom delu grada, zato što su se oni u međuvremenu proširili i na ulicu Vase Stajića.

Radovi koji dugo blokiraju Trg galerija konačno su pri kraju, ali već na sledećem uglu, raskrsnici Stražilovske i Žarka Zrenjanina, nailazi se na nova iskopavanja koja blokiraju po jedan pravac.

Ovo je samo deo radova koji se izvodi na ulicama grada...

  • posmatrac

    30.09.2014 19:56
    radovi
    a najlepse je sto sve te radove obavljaju 2 (DVE) firme, koje su u stanju samo da raskopavaju a o finisiranju, gledacemo, sto bi rekao Filip Visnjic
  • Bradilko

    30.09.2014 19:15
    Dozvolili,dozvolili
    Da nam loši učenici seoskih škola i varoški tribuni,priučeni stručnjaci i samozvanci vode mesne zajednice,gradove i državu...
  • jova limanac

    30.09.2014 18:27
    Nakon što ste objavili ovaj članak, stigle su još dve vesti: http://www.021.rs/Novi-Sad/Servisne-informacije/Zabrana-saobracaja-u-Hilandarskoj-i-delu-Zitnog-trga.html i http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Uskoro-radovi-na-Temerinskom-putu.html. Stvarno ću morati da uzmem neku mapu, pa da obeležavam kuda može a kuda ne, jedini problem je što nešto ne vidim da presecaju vrpce pa ne znam kad su gotovi, odnosno kad je neki pravac ponovo prohodan. Ili to znači da još nijedan nije završen do sad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti