Noćni maratonci pobedili nevreme (Foto)

Kiša, oluja i loše vreme nisu uspeli da spreče gomilu raspoloženih takmičara koji su u subotu uveče trčali prvi Noćni maraton na Balkanu, održan na Novosadskom keju.
Kiša, oluja i loše vreme nisu uspeli da spreče gomilu raspoloženih takmičara koji su u subotu uveče trčali prvi Noćni maraton na Balkanu, održan na Novosadskom keju.

Portparol Atletsko-rekreativnog kluba ''Fruška gora'' Tanja Radumilo istakla je za Radio 021 da je manifestacija bila i više nego uspešna. ''Pored dobre muzike, od komšija, koji su nam zauzeli mesto, imali smo odlično osvetljenje, tako da je događaj bio potpun. Krajnji broj prijavljenih takmičara bio je 256. Trčalo je 57 maratonaca, 145 polumaratonaca, četiri štafete, 36 onih koji su trčali 5 kilometara, a posebno pozdravljamo dva najhrabrija i najmlađa člana, Iliju Popadića i Arpada Vargu, koji su i pored oluje i kiše istrčali 200 metara'', priča Tanja Radumilo.

Na prvi Noćni maraton došli su i takmičari iz Slovenije, Hrvatske, Bosne, Makedonije i Crne Gore, ali i iz velikog broja gradova u Srbiji. Apsolutni pobednik takmičenja bio je naš poznati maratonac Sreten Ninković sa Uba, drugi je na cilj stigao Nebojša Milenković iz Beograda, a treći Filip Atila iz Apatina. Najbolji trkači u svim disciplinama nagrađeni su novčanim i robnim nagradama.

 

  • Duh sa sekirom

    05.07.2010 19:05
    e vala
    Malo mi je dosta ovih Vojvođanaca i tog prepucavanja. Vojvođanin je termin poput Šumadinac Bačvanin, Krajišnik i slično i zašto se te stvari stalno mešaju????
  • 05.07.2010 13:34
    kako se na evropskom jeziku kaze "zasto neprskaju komarce"
  • @nije bitno:

    05.07.2010 12:53
    А којим језиком говоре ти Ваши 'Европљани'?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti