Otvoren kamp "Exit Village" (Foto)

U kamp "Exit Village", koji je danas otvoren, do sada je pristiglo oko 500 posetilaca.  
U kamp "Exit Village", koji je danas otvoren, do sada je pristiglo oko 500 posetilaca. Cena kampa za svih deset dana, počevši od danas, iznosi 2.500 dinara.

Kako kaže generalni menadžer "Exita", Bojan Bošković, prostor je potpuno spreman za goste.

"Činimo sve što je u našoj moći da maksimalno oplemenimo taj prostor. Ima nekih novina o kojima ćemo pričati narednih dana, naime, svako ko ima narukvicu "Exita" moći će da koristi gradski prevoz, što je super", rekao je on.

Kako Bošković kaže, očekuje se oko 10.000 stranaca na Exitu, kao i prošle godine. Najviše gostiju bi u kamp trebalo da dođe u sredu i četvrtak. (Asja Francisti)

  • Dokolenko

    05.07.2010 21:50
    Sramota
    Danas sam podigao narukvicu.Ovo je sramota!!! Materijal se ne moze bas jasno definisati,recimo da papirne maramice izgledaju izdrzljivije + sto jedno 10 cm visi slobodno u vaduhu,sam bar-kod je zalepljen i izgledao kao da ce svakog trena otpasti...uzas!!! Za pare koje uzimaju mogu makar lepe plasticne da nam daju! Druga stvar su ljudi koji su zaduzeni da ih daju,sef mi kaze slobodno odseci visak narukvice,zatim mi devojke koje is stavljaju kazu da ne radim to jer me nece pustitida udjem na festival! Kasnili su sa otvaranjem samih saltera gde se dele narukvice i od obecanih 60 danas su radila 4...Sve mi se cini da je ideja da se ove godine uzme sto vise para,totalno ih boli uvce,a sledece godine na "tender" pa ko vise da!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.