Taksisti voze po redovnim cenama

Taxi udruženje "Vojvođani" za vreme trajanja festivala Exit neće menjati tarifu, navodi za naš radio Miodrag Rašović iz ovog udruženja.

Taxi udruženje "Vojvođani" za vreme trajanja festivala Exit neće menjati tarifu, navodi za naš radio Miodrag Rašović iz ovog udruženja.

"Vozila Vojvođana voziće po istoj tarifi kao i cele godine, i dalje dajemo popust od 20 odsto na telefonski poziv", tvrdi Rašović.

On napominje da je trebala biti uvedena jedinstvena tarifa za sva taxi udruženja, ali je na kraju ostavljeno da je svako udruženje formira po svom nahođenju.

Ni "Nacionalni taxi" neće menjati cene vožnje po gradu tokom trajanja festivala, kaže za Radio 021 Borislav Ivaniš iz ovog udruženja.

"Cenovnik se neće menjati, i dalje je cena 40 dinara po kilometru i ona se neće menjati ni u toku noći", kaže Ivaniš i napominje da će se vožnja do udaljenih destinacija naplaćivati po drugoj, takođe zvaničnoj tarifi ovog udruženja.

  • xxx

    10.07.2011 10:49
    ko je ovde lud!?
    Pa zar su nekad Novosadska taxi udruzenja menjala cene prevoza,naravno osim novogodisnje noci,kada se vozi po drugoj tarifi? Odavno vec nemaju praznicnu,nocnu i tarifu za zuti put (makadam) sto je nekad bilo normalno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti