Besplatan kurs akademskog pisanja u Američkom kutku

Američki kutak u okviru programa poslovnog engleskog, organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku.
Kurs je namenjen studentima i postdiplomcima koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku, navodi se u pozivu.
 
Za praćenje kursa neophodno je znanje engleskoj jezika najmanje na višem srednjem nivou, motivisanost i spremnost za redovno pohađanje predavanja. Kandidati i kandidatkinje treba da budu članovi Američkog kutka, a učlanjenje je besplatno.
 
Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve.
 
Program će se realizovati u Američkom kutku Novi Sad a počeće 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od 2 sata. Kurs će trajati do 9. juna.
 
Formular za prijavu može se pronaći OVDE, a rok ok za prijavu je 15. maj. Kurs je besplatan, ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika.

Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim časovima.

  • Novosadjan

    08.05.2016 02:29
    Besplatno?
    "Američki kutak u okviru programa poslovnog engleskog, organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku." Besplatan sir je jedino u misolovci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič