Predstava Rumenko u saobraćaju u BIG-u

Predstava Rumenko u saobraćaju održaće se 30. juna u 18 časova u Šoping centru BIG i nakon predstave deci će biti podeljene slikovnice.

"Rumenko u saobraćaju" je projekat Auto Moto Udruženja Vojvodina i sastoji se od istoimene slikovnice i predstave. Projekat je namenjen edukaciji dece predškolskog uzrasta o bezbednosti u saobraćaju kako bi po polasku u školu bili spremniji za samostalno učešće u saobraćaju. Predstava je interaktivnog karaktera, Rumenko postavlja pitanja deci i razgovara sa njima upućujući ih kako da pravilno postupe u različitim situacijama. Na kraju predstave deca dobijaju slikovnicu kao nagradu.

Slikovnica "Rumenko u saobraćaju" prati Rumenkov prvi samostalni odlazak kod deke. Na svom putu Rumenko prolazi kroz razne situacije. Priča je prilagođena deci predškolskog uzrasta, da ih na zanimljiv način edukuje o bezbednom ponašanju u saobraćaju.

U planu je da se u toku leta održi još nekoliko predstava u Novom Sadu, a premijerno predstavljanje Rumenka bilo je 3. juna u vrtiću Čuperak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič