Međunarodna akt radionica od 29. do 31. jula u Novom Sadu

Međunarodna akt radionica u organizaciji Fotografskog kluba Vojvodina održaće se od 29. do 31. jula u Novom Sadu.

Akt radionicu vode Sandra Požun iz Ptuja (Slovenija) i Mario Leone Bralić iz Zemuna. Za radionicu se mogu prijaviti svi zainteresovani fotografi koji žele da se posvete ovoj oblasti fotografije, ili da prošire svoje znanje uz savete i instrukcije dvoje poznatih fotografa.

Program akt radionice uključuje predavanje, analizu fotografija i praktičan rad u tri sekcije: "Telo i tekstura ambijenta" , "Telo i svetlo" i "Telo i voda". Za rad radionice su obezbeđeni modeli iz Slovenije i Srbije, a fotografisaće se na tri različite lokacije. Detaljan program je objavljen na sajtu Fotografskog kluba Vojvodina www.fkv.rs.

Za učešće na Međunarodnoj akt radionici se plaća kotizacija i ona iznosi 4.000 dinara. Broj učesnika radionice je ograničen i imaće prioritet oni koji se prvi prijave. Polaznici radionice će moći da objavljuju svoje fotografije bez naknade, posle dogovora sa organizatorom oko načina objavljivanja.

Prijave za "Međunarodnu akt radionicu" su do četvrtka, 28. jula 2016. u 13 časova. Prijave se primaju na mail office@fkv.rs, a informacije o radionici se mogu dobiti na telefon 063/58-06-10.

  • Nervirach

    19.07.2016 20:55
    A jel mozemo doci da gledamo? Nema Dana Brazila ove godine pa da naparimo oci. A i Strand su usrali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič