Predavanje "Tehnike učenja i pamćenja" u utorak u Američkom kutku

Predavanje "Tehnike učenja i pamćenja" održaće se u utorak, 6. juna u Američkom kutku.
Dok je raniji cilj obrazovanja bio da čovek ovlada postojećim znanjem, danas, pored ovladavanja znanjem, on mora da nauči i kako da stalno usvaja nova znanja. Znati na koji način trebamo da usvajamo znanje dragoceno je danas koliko i fakultetska diploma.
 
Kroz zanimljivu prezentaciju, ispričanu jednostavnim rečima, gost Američkog kutka Srđan Senjan​ ​predstaviće kako radi naš mozak i kako iskoristiti što bolje njegove funkcije, različite stilove i načine učenja, kao​ ​i uslove koji mogu pomoći da dođe do što većeg zadržavanja znanja.
 
Srđan Senjanin je prva iskustva sa memorijskim tehnikama stekao na seminaru Silva metoda. Uvidevši da svi možemo poboljšati svoj um i naše pamćenje, završio je i seminare o brzom čitanju, mapama uma, brilijantnom učenju, i tada odlučio da se posveti ovoj oblasti.
 
Istražujući sve što može pomoći da lako i brzo učimo, postao je sertifikovani hipnoterapeut, završio je seminar o upravljanju intelektualnim kapitalom, i deo seminara o lucidnom sanjanju. Održao do sada više od osamdeset seminara, od kojih sedamdeset iz oblasti lakog učenja i savršenog pamćenja.
 
Predavanje će početi u 18 časova, a registraciju za predavanje možete obaviti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič