Dečija radionica "Na plaži" u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog

Dečija radionica "Na plaži", održaće se danas, 16. decembra, od 13 do 14.30h, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.
Radionica je deo pratećeg programa izložbe Ignjat Job: Vatra mediterana.
 
"Najčešće se na moru zabavljamo na plaži, igrajući se, kupajući, odmarajući. Svako na svoj način. Prisetićemo se kako sve može da se zabavi na plaži, a deca će uz dela Ignjata Joba svoje letnje igre i doživljaje na plaži prikazati u okviru kreativnog dela dečje radionice", navode organizatori.
 
Projekat Ignjat Job (1895–1936): Vatra Mediterana započeo je izlaganjem dela iz Spomen-zbirke Pavla Beljanskog u Galeriji Klovićevi dvori (Zagreb) krajem 2016. godine. Izložba u Novom Sadu predstavlja izbor od 34 slike Ignjata Joba, a realizovana je u saradnji sa autorom prof. dr Zvonkom Makovićem i Modernom galerijom u Zagrebu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič