Rukometaši Srbije optimistični pred EP

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić veruje da će nacionalna selekcija na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj ostvariti dobar rezultat.
- Pripreme idu po planu. Očekuje nas EP na kom imamo velike ciljeve. Verujem da ćemo u januaru uz dobru i kvalitetnu igru zaslužiti dobar rezultat i da ćemo ostvariti naše planove i ciljeve zbog nas samih, ali i države, koju mali broj ljudi predstavlja u sportu koji ima veliku tradiciju i kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima - rekao je Perić.
 
Kapiten Srbije Ivan Nikčević rekao je da je atmosfera u ekipi veoma dobra.
 
- Atmosfera u reprezentaciji je kao i uvek sjajna, porodična. Momci su raspoloženi, zdravi i željni da jako treniraju. Očekuje nas 29. decembra utakmica sa Rumunima na Banjici. Pozivam navijače da dođu, da nas podrže i da napravimo dobru atmosferu - kazao je Nikčević.
 
Reprezentacija Srbije će pre početka EP odigrati i tri prijateljske utakmice. Prvi meč se igra 29. decembra protiv Rumunije na Banjici, sa početkom od 20 časova, potom ih 9. januara u Senti očekuje duel protiv Mađarske, a dan kasnije u Kečkemetu igraju protiv iste selekcije.
 
Evropsko prvenstvo se igra od 15. do 31. januara u Poljskoj, a Srbija će igrati u Grupi A sa domaćom selekcijom, Francuskom i Makedonijom.
 
Autor: Beta

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".