Novi sukob Viškovića i porodice Đoković

Sportski komentator Nebojša Višković objavio je da je Teniski savez Srbije u utorak raskinuo dogovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču izmedju Srbije i SAD, pošto je to zahtevala porodica Novaka Djokovića.

Sportski komentator Nebojša Višković objavio je da je Teniski savez Srbije u utorak raskinuo dogovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču izmedju Srbije i SAD, pošto je to zahtevala porodica Novaka Djokovića.

"Jutros su me zvali i kazali da na intervenciju porodice Djoković neću moći da radim na meču Srbije i SAD. Razlog je to što sam ja navodno pošto-poto protiv Novaka, zato što ga mrzim i ne želim mu dobro", kazao je Višković.

On je na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa, koji će se od petka do nedelje igrati u Beogradskoj areni, trebalo da bude spiker i na mečevima i na žrebu i na svečanoj večeri učesnika. Teniski savez Srbije za sada nije želeo da komentariše slučaj, kao što to nisu želeli da urade ni u kompaniji Djokovićeve porodice "Femili sport".

Djokovićeva porodica odavno je u sukobu sa Viškovićem, a otac drugog tenisera sveta Srdjan već mu je dva puta zamerio zbog navodnog manjka podrške za najboljeg srpskog igrača. Višković je zbog sukoba sa porodicom Djoković napustio i javni servis Srbije.

  • ona

    03.03.2010 01:48
    ruzno je pretpostavljati da li to Novak zna
    ili tata nema pametnija posla ali je isto tako ruzno stavljati Novaku nesto tako na savest i pred misli ima on momak sta da radi i o cemu da razmislja a ne o komentatorima
    on je kanda dovoljno svestan da samo od njega zavisi da li ce ga neko voleti ili ne u sportskom smislu a najmanje od komentatora
    komentator je tu da olaksa kriticne momente - bilo kad je dosadno bilo kad je nejasna situacija i naravno po koja sitnica ali ne indiskretna
  • sosa

    03.03.2010 01:45
    ako misle da se njima moze
    moze se i nama
    od kako neko ko misli da je bitanpa bira ko ce da komentarise sportska dogadjanja iste pratimo preko kanala susednih drzava, interneta, satelita
    prethodni turnir u Dubajiu se mogao pratiti preko Dubai Sport, najobicniji satelit analogni i uzivati u istom
  • DOKONI UM

    02.03.2010 14:11
    Miško Karić kostićev Beko frižider
    U Srbiji svaka porodica koja zaradi za 5 godina više od 500.000 evra umisli da ni sunce ne sme da svane a da to nije pod njihovom kontrolom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.