Hit u Americi – opuštanje uz bojanke

Bojanke su postale hit među starijim Amerikancima koji traže način da se opuste ili da provere svoju kreativnost drvenim bojicama.
Svi oni koji su u SAD podlegli trendu, organizuju okupljanja i klubove gde se socijalizuju uz drvene bojice, prenosi Rojters.
 
Sa više od hiljadu naslova, bojanke su postale najpopularnija kategorija 2015. godine, kada je objavljeno više od 2.000 različitih bojanki, dok je 2014. moglo da se pronađe svega 300.
 
Za razliku od onih namenjenih deci, bojanke za odrasle sadrže kompleksnije crteže.
 
Procenjuje se da je samo u SAD prodato 12 miliona kopija tokom 2015. godine, a očekuje se da će se ove godine na tržistu pojaviti nova generacija bojanki, inspirisana popularnom kulturom naspram tradicionalnih slika.
 
Autor: Tanjug

Teme

stari
  • O

    02.04.2016 13:13
    To je odlična terapija. Inače, ništa novo, davno poznato.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin