Neverovatno šta je ovaj muškarac preživeo

Tridesetsedmogodišnji građevinski radnik u Kini preživeo je čudom prvo udar groma, a zatim i pad na 1,8 metara dugačku metalnu šipku koja je probola njegovo telo od genitalija do ramena.
Neverovatno šta je ovaj muškarac preživeo
Foto: Pixabay
Nezgoda se dogodila 18. septembra u gradu Čengdu, a radnik je u svesnom stanju odmah prevezen u bolnicu, gde je operisan. Operacija je trajala sedam sati, tokom koje je tim opštih, torakalnih i uroloških hirurga uspešno izvadio šipku iz tela muškarca. 
 
Lekari navode da je pacijent imao izuzetno veliku sreću jer predmet nije oštetio nijedan vitalan organ niti izazvao značajno krvarenje. 
 
Šipka je ušla u muškarčevo telo samo centimetar od njegovog anusa, prošla kroz prostor između creva i bešike, oštetila dijafragmu, desno plućno krilo, jetru i srčanu kesu, i izašla kroz njegovo desno rame. 
 
Pacijent je trenutno u stabilnom stanju, prenosi "Dejli mejl".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.