Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Bez licence ostaje 1.500 lekara

Broj bodova koje lekari moraju da sakupe da bi obnovili licencu smanjen je sa 24 na 20 bodova, ali i po boljim uslovima oko 1.500 lekara bi moglo da izgubi dozvolu.

Lansirana kapsula Sojuz sa tri astronauta

Svemirska kapsula Sojuz sa ruskim, američkim i japanskim astronautom sinoć je lansirana sa kosmodroma u Kazahstanu i treba da se spoji sa Međunarodnom svemirskom stanicom.

Objavljen plan napada u slučaju referenduma u BiH

Grupa "Bošnjaci" objavila je na svojoj stranici na Fejsbuku kartu BiH sa smernicama i detaljnim planom u kojem su izložili kako vojnim snagama ugasiti Republiku Srpsku u slučaju održavanja referenduma.

Samoubilački napad dve devojčice, 11 mrtvih

Jedanaest ljudi je poginulo danas u dva samoubilačka bombaška napada dve devojčice mlađe od 15 godina na severu Kameruna koji je često meta napada ekstremističke islamističke grupe Boko Haram.

Dinar sutra neznatno jači

Dinar će sutra neznatno ojačati prema evru i zvanični srednji kurs će biti 120,1265 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Plagijati godišnje gase 500.000 radnih mesta

Plagijati u sektoru odeće, obuće i aksesoara ugase u Evropskoj uniji svake godine oko 518.000 radnih mesta, a ukupna šteta koju trpi evropska ekonomija od krivotvorene robe dostiže čak 43,3 milijarde evra godišnje.