Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Litvanija uvodi evro 1. januara

Prvog dana nove godine Litvanija prelazi na evro kao sredstvo plaćanja, čime će ta zemlja, koja beleži brz privredni rast i nije mnogo zadužena, postati 19. članica zone evra.

"U Pošti niko neće ostati bez posla"

Direktor "Pošta Srbije" Milan Krkobabić izjavio je da u ovom javnom preduzeću niko neće ostati bez posla, ali da ono ide u susret racionalizaciji poslovanja kroz primenu nove organizacije i sistematizacije.

Pobuna putnika u avionu Er Srbije

U avionu Er Srbija (Air Serbia) na relaciji Beograd - Podgorica morala je da interveniše policija jer su neki putnici zbog kašnjenja leta skoro tri sata hteli da napuste avion.

Mihajlović: Nikada nije dovoljno žena u Vladi

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović smatra da u Vladi Srbije žena nije nikada dovoljno i da je žena retko ta koja donosi odluku i koja potpisuje ozbiljne stvari i poslednja kaže - to će biti lako.

Veternik: Muž pucao u ženu pa se ubio?

Beživotno telo muškarca M.J. (56) pronađeno je u kući u Ulici Vuka Karadžića u Veterniku, dok je u Klinički centar Vojvodine prebačena tridesetrogodišnja žena sa prostrelnim ranama.

Dvogodišnjak slučajno ubio majku

Jedan dvogodišnji dečak slučajno je ubio svoju majku kada je, dok su kupovali u prodavnici, gurnuo ruku u njenu tašnu, gde se nalazio pištolj, koji je opalio, saopštila je policija u gradu Hajdenu, u američkoj saveznoj državi Ajdaho.

Ukrajina demantovala radioaktivno curenje

Predstavnici ukrajinskih vlasti demantovali su danas vesti pojedinih medija o curenju radioaktivnih supstanci na Zaporoškoj atomskoj centrali na jugu Ukrajine, najvećoj u Evropi.

Skromniji doček Nove godine u Srbiji

Proteklih godina u većini gradova širom Srbije doček Nove godine tradicionalno se organizovao na gradskim trgovima, međutim ove godine slavlja će u nekima od njih izostati zbog finansijske situacije.