Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Pančevo: Kontrola rada "na crno"

Za tri i po meseca pojačanog nadzora, Inspekcija rada je bila u više od 160 kontrola u južnom Banatu, posle kojih je napisano više od 20 zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka.

"Aktivne škole" za bolje zdravlje đaka

Program "Aktivne škole" jedan je od ciljeva Strategije razvoja školskog sporta u AP Vojvodini i akcionog plana koja je u vojvođanskom parlamentu usvojena svim podignutim rukama u decembru prošle godine.

Formula za smanjenje plata u javnom sektoru

Umanjene plate koje će zaposleni u javnom sektoru primati od novembra neće biti povećavane bar do 2017. godine. Od smanjenja će biti zaštićene plate do 25.000 dinara, a oni koji primaju iznad tog iznosa, dobijaće deset odsto nižu u neto iznosu.

I Hrvati organizuju vojnu paradu

Iz hrvatskog Ministarstva odbrane procurela je informacija da će i Hrvatska dogodine, na 20. godišnjicu "Oluje", da organizuje vojnu paradu, piše Jutarnji list.

Pančevo: Do skenera bez liste čekanja

Od kada je krajem jula, posle popravke, proradio skener u Opštoj bolnici, zakazivanje za snimanje se vrši prema strožim kriterijumima koje određuje Fond za Zdravstveno osiguranje.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pekara u Begeču

Novosadska policija uhapsila je Begečanina (40) osumnjičenog za ubistvo pekara u Begeču i odredila mu policijskih pritvor. Slobodan Stojanovski (62) iz Begeča, vlasnik pekare "Sloboda", ubijen je prošle noći.