Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Policija rasvetlila 21 krađu

Policajci su u utorak uhapsili Ranka P. (1981) i Branka P. (1982), obojicu iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da su počinili 21 krađu.

Sahranjen nastradali pripadnik Žandarmerije

Na groblju u Beočinu juče je, uz policijske počasti, sahranjen pripadnik Žandarmerije Zoran Šuković (30), koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Feketića, a policija i dalje istražuje uzrok njegove pogibije.

Huligani opet lomili po gradu

Velika, ukrasna saksija sa božikovinom, koja je stajala na ulazu u crkvu Imena Marijina (tzv, Katedrale) polomljena je tokom vikenda.

Kod Feketića stradali novosadski žandarmi

U saobraćajnoj nesreći kod Feketića poginuo je žandarm Zoran Šuković (30) iz Beočina kada je kamion pun drva naleteo na kolonu vozila u kojima je sa policijskom pratnjom bio Mile Jerković, svedok saradnik protiv narko-bosa Darka Šarića.

Predao se ubica sa Salaša 137

Tridesetdvogodišnji Branislav Bijelić iz Novog Sada, osumnjičen da je pre dva meseca ubio Nikšićanina Banju Domazetovića (1964) na Salašu 137, predao se danas.

Krivična protiv učenika zbog snimanja seksa u svlačionici

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv četrnaetogodišnjeg učenika Osnovne škole "Kosta Trifković" zbog sumnje da je dečak 19. maja svojim mobilnim telefonom snimio seksualni odnos sa trinaestogodišnjom devojčicom, učenicom iste škole, a snimak je kasnije pokazivao i prosleđivao drugovima.

Uhapšen ubica prostitutke kod Kaćke petlje

Novosadska policija je uhapsila 25-godišnjeg Miroslava Demirovića iz Vilova koji se sumnjiči da je, u šumi, između Kaćkog puta i strelišta, ubio 33-godišnju Beograđanku Maricu Nikolić.

Postaviti kamere i u gradske autobuse?

Mera koja bi mogla da smanji napade na vozače autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća jeste postavljanje kamera u vozila i fizičko odvajanje vozača od ostatka putnika.

Još jedno priznanje pedofila

Novosađanin Milan N. (51), koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao osmogodišnju devojčicu priznao je to delo.

Bomba ispod roštilj-prikolice

Ručna bomba M-75 pronađena je juče oko 11 sati u Bloku osam u Petrovaradinu pod točkom kamp-prikolice preuređene za spravljanje roštilja, koja mesecima nije bila u funkciji.

Predao se osumnjičeni za ubistvo u Železničkoj

Okrivljeni Novosađanin Deni Uremović (1990), koji je osumnjičen kao jedan od učesnika u ubistvu Stanka Popova (22) i ranjavanju njegovog brata Gorana (18), predao se juče u prisustvu advokata istražnom sudiji Višeg suda koji mu je odredio pritvor.

Nove mere protiv pedofilije u školama

U toku je istraga kako bi se utvrdila odgovornost za nedavno otkrivenu pedofiliju u novosadskim školama, a u svim školama u narednom periodu biće sprovedena i vanredna provera obezbeđenja, najavljeno je na današnjem sastanku gradskih čelnika.

Pobuna u zatvoru na Klisi

U Okružnom zatvoru na Klisi sinoć je došlo do pobune pritvorenika, koji su protestovali zbog loših uslova smeštaja i dugih sudskih procesa protiv njih.