Još jedno priznanje pedofila

Novosađanin Milan N. (51), koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao osmogodišnju devojčicu priznao je to delo.
Novosađanin Milan N. (51), koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao osmogodišnju devojčicu priznao je to delo.

Reč je o četvrtom otkrivenom slučaju pedofilije u Novom Sadu i okolini u proteklih desetak dana. Milan N. se sumnjiči da je devojčicu, kojoj je teča, primoravao na oralni seks.

Dete se požalilo roditeljima tek posle nekoliko meseci zlostavljanja. Ni policija, ni mediji još uvek nisu objavili njegovo puno ime.

Podsetimo, profesor geografije Ivan Milović Štasni je po hapšenju priznao policiji zlostavljanje sedmorice osnovaca, taksista Stevan Josimović je uhapšen zbog snimanja i razmenjivanja pornografskog materijala na kojem su deca, a pod sličnom optužbom je još jedan stanovnik Novog Sada, Igor Ivanković.

 

  • .......

    18.09.2011 21:14
    OVOG IVANKOVICA ZNAM LICNO...IMA SINA OD 9 GODINA...RODITELJI SU MU UGLEDNI LJUDI,ALI DZABA ...DEBIL JE DEBIL...KASTRIRANJE JE MALO ZA NJEGA I SVE OSTALE...DOK SE TO NE BUDE DESILO,OVAKVIH PACIJENATA CE BITI STO VISE.NA MILETICEV SPOMENIK IH TREBA OBESITI,PA SVAKI GRADJANIN PO DEO MESA DA IM SECE.
  • 25.05.2010 19:36
    Hoće li neko pokrenuti pitanje najoštrijeg sankcionisanja ovakvih bolesnih umova spodoba u ljudskom obliku? Šta je sa kastriranjem? Poljska je dobar primer. Zašto ne probati nešto što drugi već imaju? Naravno da će priznati i za to dobiti ukor (razrednog starešine) ili no, no nemoj više. A za pojas, svetlo udri po džepu. Ovde treba napraviti pakao za pedofile, silivatelje i ostalu gamad. Zasad je NS u obrnutom procesu. Sramota. A gradonačelnik pravnik. Ha, ha...
  • pawlle

    25.05.2010 16:57
    Novi Sad raj za pedofile!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.