Info
23.03.2015.
08:14
Svaka sumnja na eventualni reeksport jabuka u Rusiju mora hitno da se ispita, jer ne smemo dozvoliti da se zbog jednog ili dva izvoznika ugrozi Sporazum o slobodnoj trgovini sa Rusijom, izjavio je ministar trgovine Rasim Ljajić.
  • 23.03.2015 19:01
    Neo
    I sad rusi baš moraju da traže dlaku u jajetu i da budu đubrad, umesto da nam pomažu i ponašaju se malo prijateljski. Nije prvi put da rusi udaraju nama šamar i sankcije kao da smo najgori neprijatelji. Da to radi neka druga država, pljuvali bi smo ih do nebesa, a mi još falimo ruse za to. Pa Evropu koja nam daje na stotine miliona evra bespovratne pomoći je pljujemo. Stvarno nismo normalni.
  • Nišlija

    23.03.2015 10:03
    Skoro je bila afera u kojoj je jedna naša firma uvozila jabuke iz Španije i prodavala ih kao srpske u Rusiji. Nisu se potrudili ni da skinu oznake "made in Spain" sa gajbica. Naravno Rusi su celu količinu vratili. Posle se pitamo što nam ovako ide, ako smo mi mutavi drugi nisu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna