Info
04.05.2015.
06:11
Policija je ubila dvojicu muškaraca, pošto su izvršili oružani napad u Dalasu ispred zgrade gde se održavao konkurs za karikature proroka Muhameda.
  • Shimmy

    04.05.2015 09:31
    Jedini problem..
    Cela ideja slobodnog govora je super. Ali ne valja selektivno ismevati. Ovako mentalno poremeceni extremi imaju izgovor da to tumace kao "napad" na njihova verovanja. Valja nekad ismevati i samog sebe. Naravno ovakva desavanja nisu opravdanje za idiotske poteze extremista. Ali bi njihovi argumenti za takva dela bili uveliko gluplji i sam njihov narod bi video da su to debili ukoliko bi se organizovala manifestacija gde se u paraleli ismeva sve! Sve religije, a pored religija takodje da se ismeva i ateizam. Nije na odmet svemu tome se nasmejati. A svaka budala koja bi na crtez krenula puskom bi bila osudjena od strane svih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna