Info
13.05.2015.
12:12 > 12:14
Mladima uzor postaju robovi rijaliti emisija, a ni političari nisu odoleli tabloidizaciji, upozorava komunikolog Aleksandra Đurić.
  • 13.05.2015 17:45
    bye bye serbia
  • 13.05.2015 15:10
    Slazem se
  • 13.05.2015 14:42
    Jadna je ona drzava koja preko nacionalne frekvencije promovise prostitutke kao nesto sto je pozitivno. A jadan je onaj narod koji se upeca na to i ludacki prati svaki korak i izgovorenu reč tih prostitutki. Poznat iz nepoznatih razliga se u Srbiji postaje samo i iskljucivo uz pomoc novinara. Dovoljno je da neko negde lupi neku glupost, to novinari objave, sutradan promovisu jos neku glupost te individue, počinju da narod bombarduju clancima tipa odoba X rekla ovo, osoba X izjavila ono, osoba X uradila to i to. Posle sledi gostovanje po tv emisijama i u jednom trenutku svi znaju za osobu X iako niko ne zna ko je osoba X. Ono, dovoljno je da neka glupaca na pitanje koliko je 2×2 da odgovor da je rezultat 128. Ta njena izjava se preko raznih portala linkuje ka youtube. Posle je dovoljno da ta ista glupaca negde javno pokaze sisu. Onda krenu raznorazni novinari da je prate, fotografisu, pa onda dobijamo clanke tipa vidjena tu i tu, izlazi sa tim i tim, taj i taj joj kupio prsten,... U stvari, mi smo jedna retardirana nacija koja umesto da se bavi sopstvenim obrazovanjem, napretkom i podizanjem iz blata radije bavi time sta je tamo neka ku*va rekla drugoj ku*vi. To vidjam svaki dan ispred zgrade. Okupi se gomila besposlenih komsija i onda na klupici do ručka raspravlja ko je sta sinoc radio u Parovima. U 14h odu kucama na rucak, malo odspavaju i eto ti ih oko 17h na klupici ponovo raspravljaju o Maci Duskreciji, Zmaju od Šipova, Atini Ferari. I tako do 21h kada se razbeze po stanovima da odgledaju Parove. Ja da moram da zivim takvim zivotom ubio bih se bez razmišljanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna