Info
31.07.2015.
07:19 > 07:56
Zakon o inspekcijskom nadzoru neregistrovanih privrednika i poslodavaca koji ne prijavljuju radnike od juče je u punoj primeni, a ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički tvrdi da on već daje rezultate.
  • Jaca

    31.07.2015 11:54
    nema takve drzave
    Jedina drzava na svetu, koja podigne na noge administraciju da se bori protiv radnih ljudi,kojima nije pomogla ni malim prstom. Zato NARKO DILERI, KRIMINALCI,UBICE,RATNI ZLOCINCI,setaju medju nama slobodno i jos nam preko politickih oponenata drze lekcije.
  • Deks

    31.07.2015 11:50
    @Anonimus - Zašto je u našoj zemlji nečija "slava" neradan dan? Po meni to nema smisla jer već ima verskih praznika koji su neradni, zar to nije dovoljno? Otkud toliki uticaj religije na naš svakodnevni život, to je previše.
  • Mile

    31.07.2015 11:46
    drste lopova
    Digli galamu oko zaprljane vode,organskim otpadom.
    Ali se zato cuti o otpadu hemijski otrovnog, medicinskog i radio aktivnog karaktera,o kom se drzava stara.Bilo bi posteno da drzava prvo sebi podeli lekcije i dovede se u red a zatim da deli drugima packe.
  • 31.07.2015 11:00
    Anonimus 09:36
    postoji normalan termin frilenser iliti nadnicari.
    na kraju ce svi zaposleni u drzavi biti frilenseri osim uhleba iz susednih drzava

    frilenseri su i ti it strucnjaci osim ako nisu ukljuceni u it privredni kriminal sa fakulteta kojem se tapse po medijima

    i oni ako razmisljaju o buducnosti vec sada mogu uplacivati u pio-a tada je svaka zaradjena para mala

    odlucili su se za to zato sto nisu kupili radno mesto, nemaju rodbinu u vlasti, ovdasnji su.... ili su samo opsovali nekoga od glavnih drmosera na faksu

    tesi se time da nece ni nji'ovo doveka.
    uvek dolaze mladji, sposobniji, vestiji i jeftiniji it strucnjak
  • 31.07.2015 10:56
    A meso iz juzne amerike nije divlje. Da li to ima veze sa Korinom rodnom zemljom? Kao i ostatak artikala koji se moze naci na ulici. Onih belih.
  • jovana

    31.07.2015 10:34
    bla bla bla a od prakse nista
    samo prica, teoretise i najavljuje, sve dok nesprovede sve navedeno u praksi za mene je velika RAZOCARONJA....
  • 31.07.2015 10:32
    Supruga jednog mog prijatelja je radila u klanici jednog poznatog i prebogatog novosadskog biznismena. Nekoliko dana pred Svetog Nikolu najavila je da tog dana nece doci na posao jer joj je krsna Slava. Biznismen je samo odbrusio da se kod njega radi bila Slava ili ne. Žena se pozvala na zakon koji kaže da svako ko slavi Slavu na dan Slave je slobodan. Ovaj joj odgovara da je u njegovoj klanici on zakon. Nista, zena se vratila kući uplakana. Pita je muž zašto plače a ona mu ispriča šta je bilo. Lupi on šakom o sto "ništa ljubavi moja, ako ti ne daje slobodan dan za krsnu Slavu onda kod tog ratnog profitera više nećeš ići na posao, daćeš otkaz, naći ćemo neki drugi posao". Eto kako jedan klaničar koji se izdaje za velikog Srbina, slavi Slavu, zove sveštenika u kuću na dan Slave, teroriše radnike i radnicima zabranjuje da slave Slavu. Nema ništa poganije od takvog lika.
  • boyan

    31.07.2015 09:40
    " ...a ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički tvrdi da on već daje rezultate ..."

    Videli smo rezultate u vidu crvene boje Dunava .
  • realan

    31.07.2015 09:36
    "Uz 3.100 inspektora na republičkom nivou još 6.000 inspektora radi u lokalnim inspekcijama."

    Za vreme druga Tita ovakvi su se slali na jedno poznato ostrvo .
  • nema razlike

    31.07.2015 09:35
    Svi klaničari su divlji!
    http://youtu.be/99LxOCMgD-w
  • Preambula

    31.07.2015 09:16
    Za pocetak ste mogli uvesti radne dozvole gradjanima BIH (RS).Uvesti apsolutne kontrole Kvantaskih pijaca sa dubinskom analizom, pa kontrolu imetka svim policijskim inspektorima,oficirima BIA,trzisnim inspektorima,sudijama,politicarima,carinicima,dekanima i profesorima privatnih i drzavnih fakulteta.Uvesti sedmicna placanja tj.naplatu potrazivanja,(pre svega Drzave,pa Veletrgovina). Tek onda ovo dalje ima smisla.
  • zoran

    31.07.2015 08:33
    ovi su registrovani
    Kori ovi zagadjivaci su registrovani.
  • Tyler Durden

    31.07.2015 07:52
    Bravo za Ministarku, ovakvu još ni u SNP-u nismo imali prilike da vidimo. Toliki dileri droge, kriminalci i šverceri šuruju sa državom al u roku od 48h ćemo da se naj**** svega po spisku svakoj frizerki, stolaru, tetki koja pravi zimnicu... bravo...bolju vlast ne bih mogao poželeti ni sebi, ni svojim neprijateljima ni generacijama koje dolaze.

    Putuj Srbijo, neka ti je laka zemlja.
  • 31.07.2015 07:36
    Samo kad ste vi poceli da rovarite po frizerima, automehanicarima, ionako jedva sklapaju kraj sa krajem. A sta je sa neprijavljenim IT radnicima, kojih ima na milione u NSu, rade po stanovima, a bogami imaju i para, pa procesljajte njih malo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna