Info
23.09.2015.
22:53
S.N. (61) iz Novog Sada i D.P. (54) iz Bača uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da prodaju sedamnaestogodišnju devojku iz Tovariševa.
  • Sofija

    25.09.2015 12:35
    ponuda/potražnja
    Ne mogu da verujem da ima "minusa" na Ex Chapman-ov komentar.
    često idem prema Šangaju. I često vidim ko su mušterije cigančicama, često veoma mladim, koje stoje kraj puta odmah posle raskrsnice. Zgrožena sam nad brojem "normalnog sveta" koji kod njih staje. A da ti muškarci ne dolaze da ih "pokupe" ne bi ih ni slali da tu stoje. Prostitucija je posledica tražnje. I kao i u svemu treba suzbiti uzrok, a ne neutralisati posledice.
  • JAZZ

    24.09.2015 07:03
    Nas zakon za razna krivicna dela je prilicno blag!

    Trebalo bi tu nesto menjati svakako...
  • Ex Chapman

    24.09.2015 07:00
    Po kratkom postupku
    Vesti o podvođenju, silovanju isl. uvek me ražaloste i ražeste. Ni mnogo moralnija društva nisu mogla da izađu na kraj sa ovom pošasti. Bilo bi interesantno kada bi neko napravio sveobuhvatnu studiju o tome koliko ljudi je "koristilo usluge prostitutke", koliko ih "koristi" redovno itd. Mislim da bi nas brojke sve šokirale, a pogotovo ako bi se otkrio identitet "korisnika". Oni koji "spavaju" sa prostitukama moraju biti svesni da time zapravo sponzorišu kriminal - pare idu zlikovcima koji masovno podvode devojke i žene, uglavnom protiv njihove volje. Jedino rešenje je da se KORISNICI surovo kažnjavaju. Međutim decenijama je kaznena politika takva da se "mušterije" kažnjavaju gotovo isključivo uslovno (ukoliko nisu ranije osuđivani i ako prostitutka nije maloletna) što je vremenom stvorili osećaj da je zloupotrebljavanje žena moralno prihvatljiva. Surovo kažnjavanje i javno žigosanje i svodnika i "mušterija" bi možda pomoglo da se ova bolesna pojava suzbije. U svakom slučaju doprinelo bi povratku moralnog ekvilibrijuma u društvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna