Info
01.10.2015.
18:48 > 18:47
Saobraćajna policija od danas sprovodi kontrolu alkoholisanosti vozača i svaki vozač koga zaustavi policija kao prvi test imaće alko-test.
  • novosadissta

    02.10.2015 16:54
    hmmm
    Eeeee @vojvodjanka moja. Kande ti davno nisi bila u inostranstvu... I kako nemaju pravo. Imaju. Cak i ako posumnjaju da si prekrsio neki zakon. Ili si sam sumnjiv
  • KE-KS

    02.10.2015 03:57
    @Vojvođanka
    "Tako su prepisali I zakon o upaljenim svetlima, Grci I Madjari su u EU I oni ne primenjuju ovaj zakon koji bi trebalo da važi za severnjake Fince Švedjane...."
    Kada ste Vi poslednji put bili u Mađarskoj? Za Grčku ne znam, išao sam autobusom i nije me zanimalo, ali u Mađarskoj već nekih 20-tak godina je na snazi propis po kome morate imati uključena oborena svetla kada vozite van naseljenog mesta. U naseljenom mestu ne morate imati uključena svetla. Naravo mađarska policija kontroliše poštovanje ovog, kao i drugih propisa, odnosno zaustaviće vas ako niste uključili svetla na putu van naseljenog mesta.
  • pola viagre

    01.10.2015 18:59
    Opšte je poznato da "crvendać" sređuje situaciju!
  • vojvodjanka

    01.10.2015 18:54
    Resavska škola
    Naši zakonodavci samo prepisuju iz EU, nemam ništa protiv da me zaustave da duvam ako sam napravila neki prekršaj a zašto ako nisam u EU nemaju pravo da te zaustave ako nisi napravio neki prekršaj. Tako su prepisali I zakon o upaljenim svetlima, Grci I Madjari su u EU I oni ne primenjuju ovaj zakon koji bi trebalo da važi za severnjake Fince Švedjane....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna