Info
06.10.2015.
05:21
Novinarka libanske televizije Al-Majadin Hana Mahamed pogođena je šok bombom tokom sukoba izraelske policije i palestinskih demonstranata.
  • persona non grata

    06.10.2015 08:20
    ispravka
    nije u pitanju bomba,nego šok bomba,koja ima za cilj da onesposobi i razbezi demonstrante,a ne da povredi/ubije.A naravno ovo sve ide na ruku palestinaca,jer mogu da pokazu zlu i destruktivnu izraelsku vojsku kako "baca bombe" na novinare.I tako medije izvuku segmente van konteksta i stvaraju skroz treću pricu s kojom isperu mozak tutama i papcima.Ista prica svugde u svetu.Pogotovo u Srbistanu.
  • LOL

    06.10.2015 07:28
    wtf
    To ko ova nasa egendarna voditeljka sto se gurala u prvi red i stala izmedju nasilnih migranata i pogranicne policije koja cuva granicu drzave pa se cudila sto je dobila pendrekom po ruci. Pa su je umotali ko da je slomila ruku i saku i dala je jos dva sasvim razlicita intervijua , zadnji je bio da su je bacili na zemlju i suirali. Urnebesno sta sve novinari rade za malo medijske paznje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna