Info
06.10.2015.
21:11 > 15:45
Sledeće godine mogu se očekivati udžbenici bez diskriminatorskog sadržaja koji se odnosi na LGBT populaciju, poručeno je iz Ministarstva prosvete.
  • Baski

    07.10.2015 13:30
    @Felix
    Druže. Zašto ne čitaš pažljivo komentar. Upoređuje se način propagiranja, a ne gasne komore.
  • 07.10.2015 13:26
    A šta kažu homosexualci na to.
    @Eh da... - Ajde bre ljudi...

    Pa upravo Peter Tatchell, lider LGBT populacije u svetu i borac za ljudska prava javno preko medija izjavio da podržava pedofiliju i da ne bi trebao da bude krivično delo. Hoće da prestanu kažnjavati to kao što su prestali kažnjavati i homosexualizam. On je naveo pozitivnu prirodu sexa sa decom. I da je sex sa decom od 9-13 godina nije silovanje niti zlostavljanje. I o čemu mi onda ovde pričamo? To je osnova na koji homosexualci daju sebi pravo da uče male dečake sexu sa dečacima kao što je bilo i u jednoj školi u Srbiji. To je njihov cilj. Tačno da nikog ne primoravaju na sex, samo nagovaraju. Zato hoće da preko udžbenika šire svoj homosexualizam iza pravana tolerancije. Nije reč o tome dali će od toga moje dete biti homosexualac ili ne, već zašto decu treba trovati sa ovakvim pedofilskim sr..njima, i zašto mi to treba da dozvoljavamo? E to je pitanje. Deca ne treba da imaju ništa sa sexom. Barem u normalnom društvu.
  • 07.10.2015 10:37
    Доћиће и вама чика Путин, па ће да се укине парадирање и промоција хомосексуализма деци.
    Секс постоји ради продужетка врсте. Све остали је перверзија и децијација.
  • Felix

    07.10.2015 08:39
    @Baski

    Hitler je homoseksualce slao u gasne komore, zajedno sa Jevrejima i ostalim nepoželjnim članovima društva. Razmisli malo o tome.
  • armagedon

    07.10.2015 08:27
    ja moju decu učim da je to bolest i to mi niko nemože zabraniti,jer meni kad bi dete bilo takvo ja bi se ubio nebi mogao to da podnesem.sve mogu da razumem i shvatim ali to nikako takav sam.
  • Eh da...

    07.10.2015 08:19
    Ajde bre ljudi...
    ...dosta više sa tim poređenjem homoseksualaca i pedofila kad su deca u pitanju! Pedofilija nije normalna i kažnjiva je zakonom, jer tu neko iskorišćava dete za sex protiv njegove volje! Homoseksualci nikoga ne primoravaju na sex i to čine dobrovoljno. A to da će vam deca odjednom postati gej, jer su pročitali u udžbeniku da je i to "normalno", to zaboravite. Ako je detetu suđeno da voli isti pol, ono će ga voleti, odobravali vi to ili ne! Samo će detetu život biti malo lakši i lepši, ako ne mora da razmišlja o tome da li ga i njegovi roditelji mrze zbog toga šta je.
  • Baski

    07.10.2015 07:11
    Podmukla igra.
    Zar nikom nije upao u oko da preko udžbenika za decu žele propagirati homosexualizam među našom decom? Pa sami su tražili da u udžbenicima stoji kako je ljubav dečaka prema dečaku normalna. I da se takvi primeri navedu u udžbenicima kao znak tolerancije prema homosexualcima. Pa zar smo zaboravili nedavni skandal u jednoj školi u vezi toga? Zar nikom ne pada u oko na šta ide ova njihova igra?
  • Наравно

    07.10.2015 07:06
    То је све
    Па, да...педофил је исто болестан човек и треба га разумети, треба дозволити и њему да живи као сав нормалан свет, јер, која је разлика између њега и нас? Хомосексуалци су исто сасвим нормални људи и они имају своја права и они треба да живе, да оргаанизују скупове, митинге, састанке где ће нам децу учити да је свако помало педер/лезбејка...и да остали немају право да им се мешају у живот и васпитање, да њихови родитељи појма немају, да су старомодни и да не желе својој деци никакве слободе. Наравно, зашто нам педофили и педери не би чували децу. Они су само болесни и треба да живе нормалан живот...
    Као родитељу, страшно ми је све што се тиче свега овога, свега што нормално прокламује у ненормално и јадно, а ненормално и неприродно у нешто узвишено и надасве нормално и животно неопходно. Ужас! Ужас!
  • Baski

    07.10.2015 07:04
    E stvarno postaju kao fašisti. Tako se bunio i Hitler na udžbenike, pa je naložio promenu udžebenika za decu. I tada je Hitleru udžbenike za decu koristio za širenje njegove ideologije među decom, kao što danas homosexualci žele iskoristiti udžbenike za širenje homosexualizma.
  • gorki

    07.10.2015 07:04
    Trudim se da svoju decu naučim sta je "strejt" a sta pomereno, te udžbenici ne moraju da ih usmeravaju u tom smislu. Dovoljno je da na ulici ili na vestima vidimo nekoga ko je blago ili ozbiljno pomeren, pa da se dobro nasmejemo. Godinama nisam imao problem sa takvima, ali sada, kad već izlaze i iz frižidera zajedno sa Acom Velikim, ne mogu da ignorišem njihovo postojanje.
  • Baski

    07.10.2015 06:59
    Nikada neće biti kraja.
    Dobro, zar još niste shvatili kakvi su ovi homosexualci? Sad da ispravite sve u udžbenicima, načiće opet nešto. Tako je bilo i sa njihovom paradom. Prvo su kukali što policija neće da obezbeđuje paradu kako bi je održali, a pre mesec dana žalili se što paradu obezbeđuju policajci. Jednostavno kada je sve u redu, oni će izmisliti problem i jahati na tom izmišljenom problemu, i tome kraja nikada neće biti.
    Kao Labris će da prati rad ministra prosvete. Pa ko je on da proverava rad bilo kog ministra? Dali on ima stručnost i ovlašćenje da nadzire posao nekog ministra? Koju on to školu završio da upravlja i ministrima i državom? Gde je kraj njihovom ludilu i zašto ovo država uopšte dozvoljava?
  • Kalauz

    07.10.2015 04:54
    E onda se izvinjavam onima koji su me jurili kao dečaka. Mislio sam da su svi isti.
  • 07.10.2015 04:32
    Deca će znati šta je prirodno
    Od kada su udžbenici bilo šta menjali u društvu?
    Imamo lažnu istoriju koju su nas pobednici agresije 1999-te naterali da napišemo, a to ne znači da će naša deca tako misliti.
    Mogu da dobiju i 5 iz "oduzimanja Kosova" ali će znati ko su zločinci.
    Kao što će kroz život naučiti koja je normalna prirodna seksualnost, i nikakva udžbenik im to ne može naturiti.
    A jednog dana ćemo imati svoju državu, i moći ćemo da poštujemo svoju tradiciju.
  • 07.10.2015 00:10
    Nisam citao
    samo sam procitao 'od sledece godine'. I one tamo i one tamo. Briga mene, al' neke briga jeste.
  • Spark

    06.10.2015 22:55
    Nije lose za pocetak. A kad cete ocistiti udzbenike istorije od istorijskih falsifikata? Srednjoskolci danas veruju da su cetnici oslobodili Jugoslaviju od Nemaca, a da su se sve bivse republike odcepile od zato sto su bile 'ravnopravnije' od Srbije, da Berlinski zid nije pao...
  • strasno

    06.10.2015 21:22
    a deca koja su do ove godine ucili da su gay osobe isto sto i pedofili, za njih kao puj pike ne vazi? Da je ovo normalna drzava, izdavac kao i autor bi morao iz svog dzepa da organizuje neku edukaciju, da ispravi svoju gresku, ali ne kod nas se ceka 2015. godina da bi neko reagovao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna