Info
02.05.2011.
07:04
Sahrana najmlađeg sina i troje unučadi libijskog lidera Muamera Gadafija, ubijenih u vazdušnom napadu NATO snaga, biće održana danas na groblju u Tripoliju, saopštio je portparol libijske vlade Musa Ibrahim.
  • Vaskez NS

    02.05.2011 17:58
    Žrtve NATO agresije na Libiju su imale i svoje živote. Jednu takvu kratku priču o životu ubijenog Saifa možete naći na:
    http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Bolje-govorio-srpski-od-arapskog.sr.html
  • Sunđer Bob

    02.05.2011 07:50
    Ista ta Amerika, koja u celom svetu vedri i oblači, je i stvorila Bin Ladena, Gadafija i sve ostale lidere "drugog" i "trećeg" sveta, podržavala ih dok su joj trebali, a kada su se oteli kontroli-e, onda ih treba uništiti kao korov, sa njihovom užom i širom familijom. To je ta njihova čuvena "demokratija" i "borba za ljudska prava". Večita hipokrizija, koja treba da opravda krstaške pohode, koji nisu ni prestajali još od XXI veka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna